OM OSS

Lite oppdrett med mye sjel

Vi er et lite familie oppdrett som består av min mann, mine 2 barn og meg (Bianca). Sammen jobber vi for at dere skal få en bestevenn for resten av livet. Oppgaven til min mann Per Gunnar er å kose og sosialisere valpene, noe han tar som å ligge timesvis med dem på stue gulvet. Mine to jenter Jaimie og Lina, reiser rundt omkring i landet  og viser frem hundene våre på utstilling til gode resultater. Og nå litt om meg! Jeg, Bianca er 41 år gammel og opprinnelig fra Tyskland. Jeg flyttet til norge med ungene mine i 2008. I 2015 fikk jeg mitt første Chinese Crested kull og ble helt forelsket i rasen! I 2012 absolvierte jeg utdanningen min som hunde-instruktør via Norsk kennel klubb

Oppdrettet holder til på verdens fineste plass nemlig Smøla! Smøla er en øy rett utenfor Kristiansund, og er en fantastisk vakker plass.

Er du nysgjerrig på rasen eller vårt oppdrett? Ta kontakt på for en hyggelig samtale med meg, Bianca😊 45797281

Lina


Lina er en veldig omsorgsfull person som elsker både mennesker og dyr. Med Lina bli det aldri kjedelig.

Hun har lang er faring med dyr. Både i ringen , som juniorhandler og som avløser i fjøset.

Henne har utdanning i Smøla Kommune som barn og omsorgsarbeider.

Hennes fremtidige planer har hun ikke helt på plass enda. Lina bor med Finnya i en liten leilighet på Smøla, hvor dem to koser seg masse.

Jaimie


Jaimie er en jente som vet akkurat hva hun vil. Planen hennes blir til virkelighet uansett hvor vanskelig veien er.

Hun begynte allerede som 7 åring å vise hunder i ringen og har samlet erfaring både i Norge, Danmark ,Sverige og Tyskland.

Henne skal starte som lærling i Smøla kommune i august 2023

Bianca & Per Gunnar


Min mann Per Gunnar er 56 år gammel. Han er sjømann og er 4 uker på jobb og 4 uker hjemme. I den tiden han er hjemme er hans største oppgave å sosialisere og kose med hundene og valpekullene våre.

Jeg Bianca, er 41 år gammel og opprinnelig fra Tyskland. Min største oppgave er å være kontaktperson for valpekjøpere, samt alt daglig stell av hundene. Trening og hverdagslydighet går også under mitt felt. Ellers går alt mitt fokus til å lykkes som oppretter og hunde- instruktør

VELKOMMEN TIL OSS!